Joikekurs for barn med Niko Valkeapää

 

niko
Foto: CF-WESENBERG

Hva er egentlig joik?

I forbindelse med arrangementet «Skjømming» på Alva form vil Niko Valkeapää holde kurs i joik for barn.
Varighet: ca 1 time. Tilbudet er gratis.

Tid og sted: Mørsvik skole, 24. oktober kl 15.00.

Niko Valkeapää er plateaktuell for tida, med albumet «Rafi». «Niko Valkeapää er sammen med sin faste gitarist, komponist og produsent Georg Buljo en sjanger helt for seg sjøl» skriver Dagbladet og gir  terningkast 5.

Niko har flere plateutgivelser bak seg. Han har vunnet spellemannsprisen, folklarmpriser, samisk grand prix, turnert nasjonalt og i Norden, og deltatt på festivaler og konserter i hele verden. Niko har flere plateutgivelser bak seg, og er plateaktuell med albumet «Ráfi». Han har vunnet spellemannsprisen, folklarmpriser, samisk grand prix, turnert nasjonalt og i Norden, og deltatt på festivaler og konserter i hele verden.

påmelding: post@alva.no

Les mer om Niko her:
Niko Valkeapää –facebook

Mer om Alva: www.alva.no