Kino på Mørsvik skole 2016

Som i fjor blir det kino en fredag i måneden, på Mørsvik skole. Bygdekinoen har som mål å vise fersk og aktuell film og 8. januar er det «Solan og Ludvig – Herfra til Flåklypa» og Starwars: «The Force Awakens» som står for tur. Klokkeslettene er faste, kl. 18.00 for barne/familiefilm og kl. 20.00 film for ungdom/voksne. I sommerferien er det ikke kino. Programmet oppdateres jevnlig på nettsidene til filmweb, og kan følges her. Det ligger også link på forsiden til fjordinord til kommende filmer. Billetter kjøpes i døra og betales med kort eller kontanter.

"Solan og Ludvig - Herfra til Flåklypa" byr på en god dose Flåklypa-nostalgi — rett i dysa. (Foto: Nordisk Film Distribusjon AS)
«Solan og Ludvig – Herfra til Flåklypa» byr på en god dose Flåklypa-nostalgi — rett i dysa. (Foto: Nordisk Film Distribusjon AS)

Tidspunkt for kino-fredager på Mørsvik skole 2016:
8. januar
5. februar
4. mars
1. april
29. april
27. mai
2. september
30. september
28. oktober
25. november
9. desember