Fra Ringenes Herre til Alvelandet i Nord – konsert med Siv Oda Hagerupsen

Siv Oda Hagerupsen - Trond Gudevold
Siv Oda Hagerupsen - Trond Gudevold
Siv Oda Hagerupsen – Foto: Trond Gudevold

Torsdag 16. juni er det tid for konsert med fantastisk dyktige Siv Oda Hagerupsen fra Kvarv. «Fra Ringenes Herre til Alvelandet i Nord – klanger fra en magisk verden» ble framført for første gang på Kraftfestivalen i Sørfold i 2008. Konserten fikk fantastisk mottakelse, både fra presse og publikum. Nå har du mulighet til å oppleve konserten igjen, denne gang i Røsvik kirke. Konserten framføres sammen med Ralph Edward Creedy på keyboard, og Ragnhild Hansen på fløyte, og Zsuzsanna Tóth på fiolin.

Publikum vil få høre flere sanger fra den første fllmen i «Ringenes Herre»-trilogien, «Ringens Brorskap», og mange andre folkesanger og instrumentalmelodier fra Irland, Skottland og England.

«Jeg ønsker i denne konserten også å vise slektskapet mellom den keltiske og den norske folkemusikken, og den musikalske reisen går derfor videre til vårt eget land, der folk får høre flere norske folkemelodier, før det hele rundes av, tilbake til musikk fra Irland, og som det aller siste; finalemelodien fra «Ringenes Herre-Ringens Brorskap» sier Siv Oda. Siv Oda er mezzosopran, utdannet ved Nordnorsk Musikkonservatorium og Statens Operahøgskole.

Tid og sted:
Røsvik kirke torsdag 16. juni, kl. 20.00

BILLETTER:
Forhåndssalg også på servicekontoret, Rådhuset (betal med kort)
Billettsalg i døra fra kl. 19.00.

Kjøp billett på nett

Les mer om konserten her.