Helgekurs i Medisinsk Yoga

Har du lyst til å få et innblikk i hva medisinsk yoga er? Har du lyst til å lære om pustens helende kraft? Har du lyst til å lære fysiske øvelser som er som balsam for hofter, rygg, skuldre og nakke? Har du lyst til å erfare dyp avspenning? Har du lyst til å erfare mindfullnes og meditasjon? Da er DU hjertelig velkommen på helgekurs i MediYoga!

HjerteiNord Yoga tilbyr et «minigrunnkurs» i Medisinsk Yoga ved Nordsia Oppvekstsenter 4- 5. februar. Kurset går fra klokken 16.00 til 19.00 på lørdag og fra klokken 09.00 til 12.00 på søndag. Pris for begge dager er 1200,- inkludert te/frukt/yogamatte.

Legg til mediaDette kurset passer for alle, uavhengig av fysisk form eller forkunnskaper om yoga. I kurset kommer vi til å jobbe med å skape balanse i kropp, sinn og emosjoner gjennom pusteøvelser, fysiske øvelser, dybdeavspenning og ulike meditasjoner. Du vil lære hvordan øvelsene utføres, hvorfor vi gjør de ulike øvelsene og hva hver enkelt øvelse gjør godt for både ut fra en medisinsk tenkning og i et yogisk perspektiv.

Kurset består av rolige fysiske øvelser for fleksibilitet og avspenning i hofter, rygg, skuldre og nakke med fokus på pust, kroppsbevissthet, avspenning og innføring i meditasjon. Dette er øvelser som kan bidra til sinnsro, gi en opplevelse av å være i balanse og passer spesielt godt for deg som har utfordringer med generell stivhet i kroppen, kroniske smerter, stam pust/pustebesvær, lettere angst og/eller depresjon, høyt blodtrykk, stress, søvnvansker. MEN: denne typen yoga passer også utmerket for deg som er frisk og i god form. Her vil du få muligheten til innsikt, balanse, harmoni og forebygge helseplager. Balsam for kropp og sinn!

kursholder

Kursholder:
Elisabeth Johannessen, Yogalærer i MediYoga/DevaYoga.

Påmelding/info:

epost på elisj78@gmail.com

Telefon: 91313570.